We taxeren graag uw collectie goud. Dit geldt voor gouden munten, gouden sieraden, gouden penningen, gouden monuteren, gouden pennen, gouden horloges, etc. Het taxeren kan op twee manieren; aan huis of op kantoor. In beide gevallen dient u vooraf contact op te nemen om een afspraak in te plannen. Dit kunt u doen via het onderstaande contactformulier.

Gratis goud taxatie

Gratis munten taxatie - Oude Griekse munt
Gratis goud taxatie

Voor een vrijblijvend gratis taxatie van uw goud kunt u bij ons op kantoor komen. U bent hiervoor dagelijks op afspraak welkom op de Noordwal in Den Haag. We kunnen eventueel in overleg met andere specialisten vaak in een kort tijdsbestek de waarde van uw verzameling taxeren. Tijdens deze afspraak geven ik u graag een toelichting.

Goud taxatie en inkopen gaat niet samen

De Vetten en Govers taxeert, maar koopt in de regel niet in. Iemand die bepaalt wat het waard is en vervolgens een bod doet is onderhevig aan partijdigheid.

Kortom, een taxerende koper weet dat uw goud €1000 waard is. Hij kan dan makkelijk €100 bieden en daarmee de winst voor zichzelf verhogen.

Waarom dan bij De Vetten & Govers?

We handelen bewust anders. Eerst onderscheiden we het goud op materiaal die louter waarde in goud heeft en goud die meer waarde heeft op basis van verzamelwaarde. Vervolgens taxeren we uw goud op basis van de goudkoers en additionele waarde. We overhandigen u direct het taxatierapport.

Kosten voor taxatie: €0

Goud taxatie aan huis

In sommige gevallen kunnen we aan huis komen voor een taxatie. Dit is echter niet altijd gratis. Bij alle afstanden verder dan 5 km van Station Mariahoeve te Den Haag worden kosten in rekening gebracht omdat we hiervoor kosten maken. De kosten voor taxatie aan huis €0,35 per km.

Direct een afspraak maken voor goud taxatie

Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak!