We taxeren graag uw collectie zegels en munten. Dit kan op twee manieren; aan huis of op kantoor. In beide gevallen dient u vooraf contact op te nemen om een afspraak in te plannen. Dit kunt u doen via het onderstaande contactformulier.

Gratis munten taxatie in Den Haag

Gratis munten taxatie - Oude Griekse munt
Gratis munten taxatie aan huis

Voor een vrijblijvend gratis taxatie van uw munten kunt u bij ons op kantoor terecht. U bent hiervoor dagelijks op afspraak welkom op de Noordwal in Den Haag. We kunnen eventueel in overleg met andere specialisten vaak in een kort tijdsbestek de waarde van uw verzameling taxeren en indien gewenst de juiste koper vinden. Indien u de munt, munten of verzameling van de hand willen doen geven we u graag gratis advies hoe u hier het hoogste rendement kan halen.

Tip 1: ga nooit akkoord met het eerste bod!

Munten taxatie aan huis

In veel gevallen wordt er gevraagd of we aan huis kunnen komen voor een taxatie. Dit doen we zeker, maar is niet gratis omdat we hiervoor kosten maken. De kosten voor taxatie aan huis zijn voor het eerste uur gratis, daarna bedragen de kosten €22,50 per uur. Deze kosten zijn exclusief de voorrijkosten.

De voorrijkosten zijn locatie afhankelijk.

  • Een taxatie bij ons op kantoor is gratis (muv van bovenstaande situatie of waardebepalingen voor de verzekeraars).
  • Binnen Zuid Holland is het €0,35 per km met een starttarief van €17,50.
  • De aangrenzende provincies bedragen €0,35 per km met een starttarief van €75.
  • De provincies daarbuiten gaan tegen een tarief van €0,35 per km met een starttarief van €150.

Dit doen we omdat we bezine- en onderhoudskosten maken en we onze tijd ook waardevol vinden. Als je dit zou vergelijk met andere organisaties zijn we hier erg onderscheidend. Deze starten veelal pas vanaf €225.

En jullie verdienen er niks aan?

Deze vraag krijgen we vaak. “Waar doen jullie het dan voor?”. Eerlijkheid staat bij ons voorop, dus vertellen we dit u graag.

We hebben een bijzonder groot netwerk; van particulieren landkaart verzamelaars tot internationale veilinghuizen. Op basis van uw verzameling kunnen wij adviseren waar u uw verzameling het beste kwijt kan.

Wij verdienen op de kant van de koper. Deze mensen of organisaties nemen uw verzameling over of veilen het voor u. Omdat wij hierin bemiddeld hebben krijgen wij van de koper een percentage. Dit betekent dat wij er ook bij gebaat zijn om uw verzameling tegen zo een hoog mogelijke waarde van eigenaar te laten wisselen. Daar zit onze meerwaarde. Wij kunnen deze partij voor u vinden en hierin bemiddelen.

Het controleren van een gouden munt op gewicht – een veelzeggende methode om echtheid snel te bevestigen.

Direct een afspraak maken voor gratis munten taxatie?

Wilt u weten wat de waarde is van uw munten? Wilt u het hoogst haalbare krijgen voor uw verzameling? De Vetten & Govers taxeert en adviseert gratis. Neem direct vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak!