We kijken graag naar uw collectie postzegels en munten. Dit kan op twee manieren; aan huis of op kantoor. In beide gevallen dient u vooraf contact op te nemen om een afspraak in te plannen. Dit kunt u doen via het onderstaande contactformulier (zie link).

Gratis postzegel taxatie in Den Haag

Gratis postzegel taxatie
Gratis postzegel taxatie

Voor een vrijblijvend gratis taxatie van een postzegel of postzegels kunt u bij ons op kantoor komen. U bent hiervoor op afspraak welkom in Den Haag. Wij kunnen, eventueel in overleg met andere specialisten, vaak in een kort tijdsbestek de waarde van uw verzameling taxeren. Tijdens deze afspraak geven ik u graag een toelichting.

Kosten postzegel taxatie aan huis

In veel gevallen wordt er gevraagd of we aan huis kunnen komen voor een taxatie. Dit doen we zeker, maar is niet gratis omdat we hiervoor kosten maken. De kosten voor taxatie aan huis zijn voor het eerste uur gratis, daarna bedragen de kosten €22,50 per uur. Deze kosten zijn exclusief de voorrijkosten.

De voorrijkosten zijn locatie afhankelijk.

  • Een taxatie bij ons op kantoor is gratis (muv van bovenstaande situatie of waardebepalingen voor de verzekeraars)
  • Binnen Zuid Holland is het €0,35 per km met een starttarief van €17,50.
  • De aangrenzende provincies bedragen €0,35 per km met een starttarief van €50.
  • De provincies daarbuiten gaan tegen een tarief van €0,35 per km met een starttarief van €150.

Dit doen we omdat we bezine- en onderhoudskosten maken en we onze tijd ook waardevol vinden. Als je dit zou vergelijk met andere organisaties zijn we hier erg onderscheidend. Deze starten veelal pas vanaf €225.

Daar verdienen jullie toch niks aan?

In de meeste gevallen houden we wat over aan de voorrijkosten, maar een maandsalaris zeker niet. Het is ook niet onze baan. Alhoewel we meer dan 40 jaar ervaring en een bijzonder breed internationaal netwerk hebben, is dit onstaan door de liefde voor postzegels en munten. We hebben dan ook onze reguliere banen. Waar we wel aan verdienen zijn we graag open en eerlijk over zijn. Onze verdiensten zitten in uw besluit om de collectie van de hand te doen. Mocht u namelijk na taxatie besluiten dat u uw collectie wilt verzilveren, bemiddelen wij voor u met het veilinghuis of ons netwerk van particulieren. We krijgen uiteindelijk een kleine vergoeding van het veilinghuis of de koper. We zullen voor de verkoop niks bij u in rekening brengen.

In elk geval komen we graag aan huis omdat we postzegel enthousiasten blijven.

Direct een afspraak maken voor Postzegel taxatie

Wilt u voor een vrijblijvende taxatie een afspraak maken?

Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren