Een taxatie kan snel gaan. In de meeste gevallen krijgen we taxatieverzoeken van 5 tot 15 boeken groot. Dit soort taxaties zijn veelal binnen een uur gebeurd. Echter in sommige gevallen krijgen we een verzoek tot grotere taxaties.

Dan kan de vraag komen of we aan huis komen voor een taxatie. Dit doen we zeker, maar is niet gratis omdat we hiervoor kosten maken, in zowel reiskosten en reistijd. De kosten voor taxatie aan huis zijn voor het eerste uur gratis, daarna bedragen de kosten €22,50 per uur. Deze kosten zijn exclusief de voorrijkosten. Om de kosten te drukken, komen we doorgaans met twee man. Dit werkt sneller en efficienter.

De voorrijkosten zijn locatie afhankelijk.

  • Een taxatie bij ons op kantoor is gratis, tenzij het langer dan een uur duurt.
  • Binnen Zuid Holland is het €0,35 per km met een starttarief van €17,50.
  • De aangrenzende provincies bedragen €0,35 per km met een starttarief van €50.
  • De provincies daarbuiten gaan tegen een tarief van €0,35 per km met een starttarief van €150.

Dit doen we omdat we bezine- en onderhoudskosten maken en we onze tijd ook waardevol vinden. Als je dit zou vergelijk met andere organisaties zijn we hier erg onderscheidend. Deze starten veelal pas vanaf €225.

Direct een afspraak maken voor taxatie?

Wilt u weten wat de waarde is van uw munten? Wilt u het hoogst haalbare krijgen voor uw verzameling? De Vetten & Govers taxeert en adviseert gratis. Neem direct vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak!