We bieden u graag gratis papiergeld taxatie. Dit kan op twee manieren; aan huis of op kantoor. In beide gevallen dient u vooraf contact op te nemen om een afspraak in te plannen. Dit kunt u doen via het onderstaande contactformulier. Gratis papiergeld taxatie in Den Haag

Gratis taxatie van uw papiergeld of bankbiljetten, hoe noemt u het?

Gratis papiergeld taxatie

Voor een vrijblijvend gratis taxatie van uw papiergeld kunt u bij ons op kantoor komen. U bent hiervoor dagelijks tussen 9 en 17 uur welkom in Rijswijk (omgeving ’s Gravenhage). We kunnen,  in overleg met andere specialisten, vaak in een kort tijdsbestek de waarde van uw verzameling taxeren. Tijdens deze afspraak geven we u graag een toelichting van de herkomst en / of geschiedenis van het biljet.

Papiergeld taxatie aan huis

In veel gevallen wordt er gevraagd of we aan huis kunnen komen voor een taxatie. Dit doen we zeker, maar is niet gratis omdat we hiervoor kosten maken. De kosten voor taxatie aan huis zijn voor het eerste uur gratis, daarna bedragen de kosten €22,50 per uur. Deze kosten zijn exclusief de voorrijkosten.

De voorrijkosten zijn locatie afhankelijk.

  • Een taxatie bij ons op kantoor is gratis (muv van bovenstaande situatie of waardebepalingen voor de verzekeraars)
  • Binnen Zuid Holland is het €0,35 per km met een starttarief van €17,50.
  • De aangrenzende provincies bedragen €0,35 per km met een starttarief van €50.
  • De provincies daarbuiten gaan tegen een tarief van €0,35 per km met een starttarief van €150.

Dit doen we omdat we bezine- en onderhoudskosten maken en we onze tijd ook waardevol vinden. Als je dit zou vergelijk met andere organisaties zijn we hier erg onderscheidend. Deze starten veelal pas vanaf €225.

En jullie verdienen er niks aan?

Deze vraag krijgen we vaak. “Waar doen jullie het dan voor?”. Eerlijkheid staat bij ons voorop, dus vertellen we dit u graag.
We hebben een bijzonder groot netwerk; van particulieren landkaart verzamelaars tot internationale veilinghuizen. Op basis van uw verzameling kunnen wij adviseren waar u uw verzameling het beste kwijt kan.

Wij verdienen op de kant van de koper. Deze mensen of organisaties nemen uw verzameling over of veilen het voor u. Omdat wij hierin bemiddeld hebben krijgen wij van de koper een percentage. Dit betekent dat wij er ook bij gebaat zijn om uw verzameling tegen zo een hoog mogelijke waarde van eigenaar te laten wisselen. Daar zit onze meerwaarde. Wij kunnen deze partij voor u vinden en hierin bemiddelen.

Uw papiergeld verkopen

Wenst u uw papiergeld (maar ook uw munten of postzegels) te verkopen via een veilinghuis of aan een particuliere verzamelaar dan bieden we ook hier onze service aan. We zijn gelieerd aan een van de beste veilinghuizen in Nederland en kunnen uw stukken hier inbrengen. Ook hebben we een zeer groot internationaal netwerk van verzamelaars en kopers.

We taxeren het papiergeld en zullen u aangeven voor welke richtprijs we uw stukken inbrengen bij het veilinghuis. Helaas kunnen we geen garantie geven dat u deze prijs zult krijgen omdat het altijd zal gaan om vraag en aanbod. Wel kunt u op basis van onze taxatie een bodemgrens aangeven waarvoor uw verzameling of losse biljet minsten zou moeten worden verkocht.


Uiteraard geldt dit niet alleen voor uw papiergeld, maar kunnen we u ook helpen met andere stukken heeft, zoals munten of postzegels.

Direct een afspraak maken voor bankbiljetten taxatie. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak!