We bieden u graag gratis papiergeld taxatie. Dit kan op twee manieren; aan huis of op kantoor. In beide gevallen dient u vooraf contact op te nemen om een afspraak in te plannen. Dit kunt u doen via het onderstaande contactformulier.

Gratis papiergeld taxatie in Den Haag

Gratis papiergeld taxatie

Voor een vrijblijvend gratis taxatie van uw papiergeld kunt u bij ons op kantoor komen. U bent hiervoor dagelijks tussen 9 en 17 uur welkom in Rijswijk (omgeving ‘s Gravenhage). We kunnen,  in overleg met andere specialisten, vaak in een kort tijdsbestek de waarde van uw verzameling taxeren. Tijdens deze afspraak geven we u graag een toelichting van de herkomst en / of geschiedenis van het biljet.

Papiergeldtaxatie aan huis

In sommige gevallen kunnen we aan huis komen voor een taxatie. Dit is echter niet gratis omdat we hiervoor kosten maken. De kosten voor taxatie aan huis bedraagt €15 exclusief €0,25 per km. We rijden echter niet verder dan Zuid Holland, tenzij u een bijzonder exemplaar heeft. In dat geval komen we graag aan huis.

Uw papiergeld verkopen

Wenst u uw papiergeld te verkopen via een veilinghuis dan bieden we ook hier onze service aan. We zijn gelieerd aan een van de beste veilinghuizen in Nederland en kunnen uw stukken hier inbrengen. We taxeren het papiergeld en zullen u aangeven voor welke richtprijs we uw stukken inbrengen bij het veilinghuis. Helaas kunnen we geen garantie geven dat u deze prijs zult krijgen omdat het altijd zal gaan om vraag en aanbod. Wel kunt u op basis van onze taxatie een bodemgrens aangeven waarvoor uw verzameling of losse biljet minsten zou moeten worden verkocht.

Uiteraard geldt dit niet alleen voor uw papiergeld, maar kunnen we u ook helpen met andere stukken heeft, zoals munten of postzegels.

Direct een afspraak maken voor biljetten taxatie

Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren