Een vraag die we vaak krijgen is “waar kan ik mijn muntenverzameling verkopen?” Daarvoor zijn diverse plekken in omgeving Den Haag geschikt. Afhankelijk van uw verzameling kunt u terecht bij “De Vetten & Govers Taxaties”. Wij bieden gratis taxatie en adviseren u op basis van uw verzameling waar u deze het beste kan verkopen. Door onze marktkennis kunnen wij u een goede en reële prijs bepalen en via ons netwerk bemiddelen en onderbrengen in de meest vooraanstaande veilinghuizen in Nederland.

De Vetten & Govers Taxaties is een ervaren en betrouwbare specialist in het bepalen van de waarde en de verkoopbaarheid van uw objecten. Wij zijn al al meer dan 25 jaar actief in het taxeren, adviseren en verkopen van gouden sieraden, munten, postzegels en papiergeld.

Waar kan ik mijn muntenverzameling verkopen?

Verkopen kunt u in principe in elke goud en zilver handelaar of juwelier in Den Haag. De vraag is of u dan waar voor uw geld krijg. Bij het bepalen van een goede taxateur adviseren we u rekening te houden met de volgende aspecten:

  1. Onderbuikgevoel. Voelt u passie en interesse bij de taxateur of is hij/zij alleen maar uit op geld en de waarde. Wanneer het niet goed aanvoelt zijn er voldoende andere aanbieders waar u uw waar kunt verkopen.
  2. Kennis. Weet de taxateur waar hij over spreekt? Een goudhandelaar kan een muntje wegen en testen of er goud in zit, maar dan krijgt u de waarde van het edelmetaal. Wellicht verkoopt u een Griekse Gouden munt. Veel meer waard dan alleen het goud. Ga dus in gesprek met de taxateur en stel vragen!
  3. Aandacht. Geeft de taxateur u aandacht of wordt u behandeld als een nummertje? Veel taxateur wensen een winst te boeken en zien uw munten als stortingen op hun rekening. Hou nauwlettend in de gaten hoe uw waar behandeld wordt omdat dit veel zegt over de intentie van de taxateur.

De Vetten & Govers Taxaties helpen u gratis

De Vette & Govers Taxaties taxeren gratis uw muntenverzameling. Indien u wenst kunnen we uw verzameling ook aanbrengen bij een van de meest vooraanstaande veilinghuizen in Nederland.

Taxatie aanvragen

Wilt u uw muntenverzameling laten taxeren? Neem dan vrijblijvend en gratis contact op via contactformulier.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren