Een postzegelverzameling kan al gauw uitgroeien van een boek naar een kast vol. In dit soort gevallen is het niet handig om alles in te laden en dan naar de dichtstbijzijnde postzegeltaxateur te rijden. Hier biedt taxatie aan huis een uitkomst. De vraag wordt dan al gauw, waar vind ik een taxateur die aan huis komt.

Postzegel taxatie aan huis

De Vetten & Govers heeft een zeer uitgebreid landelijk (en in sommige gevallen internationaal) netwerk waar u gebruik van mag maken. We brengen u niks in rekening voor het openstellen van ons netwerk. Afhankelijk van de afstand tussen onze taxateur en uw woonplaats kunnen er reiskosten in rekening gebracht worden. Dit wordt altijd vooraf besproken.

Daar verdienen jullie toch niks aan?

Dat klopt. We verdienen niet aan de reiskostenvergoeding. Waar we wel aan verdienen zijn we graag open en eerlijk over zijn. Onze verdiensten zitten in uw besluit om de collectie te verkopen. Mocht u namelijk na taxatie besluiten dat u uw collectie wilt verzilveren, bemiddelen wij voor u met het veilinghuis. We krijgen uiteindelijk een kleine vergoeding van het veilinghuis.

Hoe doen we dit?

Mocht u geïnteresseerd zijn in het inbrengen van uw verzameling, leggen we u graag uit hoe het werkt in een persoonlijk gesprek bij u aan tafel.

Hoe kan ik postzegel taxatie aan huis aanvragen:

Hiervoor hoeft u alleen de volgende simpele stappen te doorlopen.

  1. U klikt hier om bij het contactformulier te komen
  2. U vult het contactformulier in
  3. U voegt bij voorkeur, maar niet verplicht, een foto’s toe van de collectie
  4. Wij nemen contact met u op
  5. U krijgt op afspraak een taxateur aan huis