We taxeren uw sieraden en juwelen. Dit kan op twee manieren. Bij ons op kantoor of bij u aan huis. In beide gevallen vragen we u een afspraak op voorhand te maken. Dit kunt u het snelst doen via ons contactformulier of whatsapp. Deze vindt u onderaan de pagina.

Gratis sieraden taxatie in Den Haag

Gratis sieraden taxatie
Gratis sieraden taxatie bestaande uit veel zilveren muten en gouden sieraden.

We kijken graag naar uw sieraden en bieden u een vrijblivjende gratis taxatie. We zijn op afspraak, elke dag van de week beschikbaar. In dien we zelf niet direct antwoord kunnen geven omdat u exemplarische of zeldzame sieraden heeft, hebben we een grote achterban van experts waar we een beroep op kunnen doen. Op deze manier kunt u in een kort tijdsbestek te weten komen wat uw sieraden waard zijn. Indien u de sieraden, maar ook anderen objecten zoals munten, baren, servies, van de hand wil doen, geven we u hier gratis advies in. Ons doel is voor u het hoogste rendement halen.

Sieraden taxatie aan huis

In veel gevallen wordt een taxatie aan huis gevraagd. Met name in het geval als men het graag in een veilig omgeving doet. Indien gewenst gebeurt dit bij de grotere verzamelingen onder toezicht van camera. Ook dit bieden we aan, maar helaas niet gratis. Wanneer we kosten maken voor het reizen, rekenen we voorrijkosten. De kosten voor taxatie aan huis zijn voor het eerste uur gratis, daarna bedragen de kosten €22,50 per uur. Deze kosten zijn exclusief de voorrijkosten.

De voorrijkosten zijn locatie afhankelijk.

  • Een taxatie bij ons op kantoor is gratis (muv van bovenstaande situatie of waardebepalingen voor de verzekeraars).
  • Binnen Zuid Holland is het €0,35 per km met een starttarief van €17,50.
  • De aangrenzende provincies bedragen €0,35 per km met een starttarief van €75.
  • De provincies daarbuiten gaan tegen een tarief van €0,35 per km met een starttarief van €150.

Dit doen we omdat we benzine- en onderhoudskosten maken en we onze tijd ook waardevol vinden. Als je dit zou vergelijk met andere organisaties zijn we hier erg onderscheidend. Deze starten veelal pas vanaf €225.

En jullie verdienen er niks aan?

Taxatie gouden sieraden
Taxatie gouden kettingen en medaillons

Deze vraag krijgen we vaak. “Waar doen jullie het dan voor?” Eerlijkheid staat bij ons voorop, dus vertellen we dit u graag.

We hebben een bijzonder groot netwerk; van particulieren landkaart verzamelaars tot internationale veilinghuizen. Op basis van uw verzameling kunnen wij adviseren waar u uw verzameling het beste kwijt kan. Wij verdienen op de kant van de koper. Deze mensen of organisaties nemen uw verzameling over of veilen het voor u. Omdat wij hierin bemiddeld hebben krijgen wij van de koper een percentage. Dit betekent dat wij er ook bij gebaat zijn om uw verzameling tegen zo een hoog mogelijke waarde van eigenaar te laten wisselen. Daar zit onze meerwaarde. Wij kunnen deze partij voor u vinden en hierin bemiddelen.

Direct een afspraak maken voor gratis sieraden taxatie?

Wilt u weten wat de waarde is van uw sieraden? Wilt u het hoogst haalbare krijgen voor uw verzameling? De Vetten & Govers taxeert en adviseert gratis. Neem direct vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak!