Hoe weet u nu of uw oude postzegels geld waard zijn. Er zijn diverse mogelijkheden om de waarde te achterhalen. Zelf uitzoeken of laat de oude postzegels taxeren. We hebben die de mogelijkheden voor u opgesomd.

Zelf op onderzoek uit

Er zijn diverse catalogi waarin u zelf kunt gaan zoeken. Dit kost echter veel tijd en vergt ook kennis van randzaken. Een goede website waar veel te vinden is, is Delcampe. Een verzamelsite waar een heleboel postzegels aangeboden zijn.  Zo krijgt u een gevoel voor de prijzen. Een idee als altijd binnen eigen netwerk of via social media te vragen wie er verstand van heeft. Daarnaast kunt u  een postzegel verzamelaars vereniging opzoeken. Daar zijn filatelisten die u misschien gratis kunnen vertellen of de postzegels iets van waarde hebben. Het risico is dat deze slechts hobbymatig kennis hebben van de zegels en daarbij niet de juiste waarde kunnen inschatten. Als u het wil laten taxeren door een taxateur zoals de Vetten & Govers.

Laat uw oude postzegels taxeren door een taxateur

U kunt op afspraak bij ons op kantoor komen of we komen bij u aan huis. Deze tweede optie zitten in sommige gevallen we reiskosten aan vast. De taxatie is echter geheel gratis. U zou ook kunnen kijken wanneer we “inloopdagen” hebben. Dan komen er meerdere mensen en kenners bij een en nemen graag een kijkje naar uw verzameling om de waarde te bepalen. De koffie en koekjes staan dan voor u klaar.

Wilt u liever een 1-op-1 gesprek voeren, kunt u via ons contactformulier een afspraak inplannen.

Zijn postzegels de enige stukken die jullie taxeren?

Nee, we taxeren ook munten en papiergeld.