Laat uw serviesgoed vakkundig taxeren. Heeft u een mooie collectie serviesgoed en wilt u weten wat de waarde hiervan is? Laat uw servies taxeren door de experts van DVG!

Zilveren en verzilverd bestek

Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van antiek, vintage en hedendaags serviesgoed en hebben jarenlange ervaring in het bepalen van de waarde van serviesstukken. Of het nu gaat om porselein, aardewerk of glaswerk, onze deskundige taxateurs kunnen u voorzien van een professionele taxatie. Uw servies taxeren is ook zo gedaan!

Bij DVG hanteren we een transparante en eerlijke werkwijze voor servies taxeren. Onze taxateurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van serviesgoed en kunnen u voorzien van gedegen advies. We zorgen ervoor dat u een duidelijk inzicht krijgt in de waarde van uw serviescollectie en dat u weet wat u kunt verwachten.

Onze taxatie kan u helpen bij het bepalen van de verkoopwaarde van uw serviesstukken, maar ook bij het verzekeren ervan. Sommige serviesgoed is al eeuwenlang een belangrijk onderdeel is van onze eetcultuur. In veel culturen worden serviesstukken beschouwd als waardevolle erfstukken die van generatie op generatie worden doorgegeven. Wellicht ook die van u!

Wilt u uw serviesgoed laten taxeren? Neem dan contact via het contactformulier voor een vakkundige taxatie. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder!